餐厅: INN - I’m Not Nothing (裕民坊YM²)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
📍 INN - I’m Not Nothing 观塘裕民坊有间新开嘅打卡cafe😆 餐厅有𠮶靓靓嘅花园 如果晏昼或者朝早过嚟嘅话可以打卡🥰-时日餐汤 $28我哋𠮶日去到嘅餐汤系南瓜汤~ $28一碗 我同朋友一人一碗 餐汤装饰都几靓🥰 饮落去甜甜地 仲食到有少少南瓜蓉🙆🏻‍♀️烟猪肉卡邦尼意粉 $118小编好耐冇食卡邦尼意粉🤭 因为太邪恶了🤣呢个意粉劲够料!有超多烟猪肉✨ 猪肉半肥瘦口感唔错另外意粉芝士味道浓郁 虽然食完有少少滞 但都好满足🥰法式鸭胸配金巴利籽汁 $168食完一样邪恶嘅意粉 我哋就点左一个健康小小嘅主菜平衡返🤣小编平时都好钟意食胸肉 鸭胸一共有三旧😍食落去有肉汁🤤 再点金巴利籽汁 酸酸甜甜咁好开胃😍另外仲有啲蔬菜同埋薯仔做装饰🥰香蕉朱古力奶昔 $48 上面有一层cream🙆🏻‍♀️ 捞匀之后饮落去朱古力味同埋香蕉味都重🤤 饮落去甜甜地咁香蕉同朱古力味嘅配搭fresh得黎都几好饮Matcha Latte $38小编好耐冇饮抹茶latte 所以就叫咗热饮 杯嘢饮上面有好靓、好可爱嘅三眼仔拉花☕️饮落去甜甜地 有抹茶嘅香味-大家睇完我哋嘅食评之后 想试嘅话可以参考下面嘅地址😚👇🏻✏︎✏︎
📍 INN - I’m Not Nothing

时日餐汤 $28
我哋𠮶日去到嘅餐汤系南瓜汤~
$28一碗 我同朋友一人一碗 餐汤装饰都几靓🥰

Matcha Latte $38
饮落去甜甜地 有抹茶嘅香味
Matcha Latte

大家睇完我哋嘅食评之后 想试嘅话可以参考下面嘅地址😚👇🏻
✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎
综合食评📝
外观:★ ★ ★ ★ ★