2021-09-02
如果唔系朋友推荐,在湾仔工作这么久都唔知道原来湾仔有间咁特别的cafe!餐厅内以黑白艺术画做主题,非常阔落同舒服!而且他们面积好大,虽然多人去但都唔怕无位布置真的非常用心,差不多每个角落都是打卡、igabale的位置。食物都非常精致有水准,而且够多位坐得舒服!唔怕食得好赶,可以慢慢倾下计~白酒忌廉牛油纽西兰半壳青口配蒜蓉包一见到就想点,铺满面嘅白汁creamy,青口大大粒,上面仲有好多蔬菜粒、菇+超多洋葱另外士多啤梨焗猪勒排骨都好精致,一上碟已觉得卖相好吸引,好ig-able。猪勒排骨外皮烧得香脆,肉肥瘦均匀配上refreshing嘅香甜士多啤梨,的确不错餐厅亦都有好多特色饮品,特别喜欢tiramisu coffee,入面有朱古力粒粒,感觉在食甜品😋而lavendar dream就是比较清香的茶香,各有心思。他们的店员服务亦好好,下次约朋友在湾仔想坐耐啲,倾下计再来~
而且他们面积好大,虽然多人去但都唔怕无位