今次试咗 Tapa Room, 临近圣诞仲有圣诞午餐😍头盘拣咗:棒棒鹅肝超Creamy 浓郁👍🏻好味😋咁食法又好有新意鲜甜冻虾配蒜蓉蛋黄酱 虾肉爽口弹牙😋个酱都夹到👍🏻餐汤系椰菜花忌廉汤,饮到粒粒椰菜花非常足料西班牙风味黑毛和牛汉堡配蕃薯条是拉差蛋黄酱 $168超有惊喜,面包烘得好香脆,劲香牛油味,汉堡扒好Juice,食到牛味,番薯条炸到好香脆,唔会太淋烤慢煮西班牙黑毛猪鞍架伴些厘醋烧汁 配地中海式炒杂菜 $188虽然块猪扒咁厚,但仍然keep到肉汁,唔韧👍🏻同个酱好夹啲薯菜都好好味👍🏻份量好多, 超满足甜品当然系我最爱嘅Churros 炸得好香脆👍🏻超多肉桂糖喺面,配埋香浓嘅朱古力酱,虽然好饱,但6条都食哂✌🏻饮品都相当好,系冇酒精嘅Sangria 饮到有薄荷、柠檬、荔枝嘅味道👍🏻👍🏻出面有啲位,都几chill! 星期六又唔系好多人,坐足三个钟👍🏻而且服务都好好,朋友生日,店员为佢唱生日歌,超正
今次试咗 Tapa Room, 临近圣诞仲有圣诞午餐😍

头盘拣咗:
棒棒鹅肝
超Creamy 浓郁👍🏻好味😋咁食法又好有新意
棒棒鹅肝

鲜甜冻虾配蒜蓉蛋黄酱
虾肉爽口弹牙😋个酱都夹到👍🏻

餐汤系椰菜花忌廉汤,饮到粒粒椰菜花
非常足料

西班牙风味黑毛和牛汉堡
配蕃薯条是拉差蛋黄酱 $168

虽然块猪扒咁厚,但仍然keep到肉汁,唔韧👍🏻同个酱好夹
啲薯菜都好好味👍🏻份量好多, 超满足

甜品当然系我最爱嘅Churros

饮品都相当好,系冇酒精嘅Sangria
饮到有薄荷、柠檬、荔枝嘅味道👍🏻👍🏻