2020-11-17
之前一路都想食呢间釜饭, 但系一直未有机会, 今晚无啦啦饭局可以试喇因为武汉肺炎, 周围d食店都吊紧盐水, 呢间都唔驶等位,我地两个好快就入咗去坐。 佢地好细心咁用隔板隔住两枱, 又好好service㖞。 平时𠮶d餐厅通常就咁放低d嘢, 唔会同你讲嘢, 但系佢地系会同你讲架 佢唔系hea你嘅口吻, 系真系有礼貌架,抵赞我地拣咗嘢食之后谂住落单, 我举手唔够一秒, 就已经有人叫话会过嚟, 超快. 过到嚟原来系自己写嘅, 佢拎张落单纸过嚟, 话可以帮我地写埋,真系好好礼貌。 个姐姐仔把声好甜,最衰武汉肺炎要戴住口罩, 但系听得出佢除咗口罩系靓女嚟嘅.我个friend叫咗个金魂嘅鳗鱼饭,我就叫咗黑豚釜, 佢有得加$18 转set, 有味噌汤, 前菜同嘢饮, 原来仲有得再加$18, 可以食埋茶渍饭~ 我地惊太饱, 所以就咁转set, 冇要茶渍饭。 但系其实。。。。 叫两个饭都已经太饱。。。。 我地应该叫一个饭再加小食, 冇谂过佢咁足料, 饱到我反肚我地两个饭都好靓好好食, 真系好大份, 不过个friend嘅鳗鱼饭佢话多骨咗d, 我𠮶份黑豚釜就太大份, 真系饱到食唔晒. 佢地仲好好ser
我地两个饭都好靓好好食, 真系好大份, 不过个friend嘅鳗鱼饭佢话多骨咗d, 我𠮶份黑豚釜就太大份, 真系饱到食唔晒. 佢地仲好好service咁过嚟有礼貌咁问驶唔驶加汁, 有礼貌又有heart
呢餐真系饱到不得了
估唔到呢d小店咁好service, 除此之外,我入去𠮶阵拎住个蛋糕, 佢地主动咁过嚟问我驶唔驶帮我雪住, 好细心,真系冇得顶, 好抵赞