2020-12-08 353 浏览
哩间成日行过海港城都好想食,今次就趁coupon 到期前最后几日试下先☺️ 店内装修好美式🙈同同事挂住倾计 无睇下周边枱既食物添 一上碟吓亲我地 个汉堡超级巨型🍔🍔The classic 经典汉堡 ($98)个汉堡超级超级厚,绝对无可能一啖咬晒😂入面同样有块好厚既安格斯牛,order左medium,切开肉质较红,但牛肉味唔太重,亦无咩肉汁🥺,食起出黎会比较干身,搞到要系咁饮水先得🙈🍔Spicy Kowloon Chicken 地道九龙脆辣鸡汉堡 ($108)有无人知哩个汉堡同九龙有咩关系😂 同事一样觉得个汉堡上枱时唔够热,似系整好系到放左阵咁🥺,哩个价钱就expect要好d啦 整体黎讲都系比较干身洋葱圈 ($56)一如哩到既style,超级大个圈😂 但哩个反而好食☺️炸得够香脆哩个burger 实在系太大个啦😂 如果两个女仔去食,不妨叫待应上碟前帮忙切开两半,方便大家share食🎈BLT Burger (尖沙咀)地址:尖沙咀广东道3-27号海港城海运大厦3楼OT301-301A号舖

🍔The classic 经典汉堡 ($98)

洋葱圈 ($56)

🎈BLT Burger (尖沙咀)
The  classic  经典汉堡
洋葱圈