2011-01-29
平时去开麻布茶房都系食set.觉得都唔错, 系几好食ge.今次谂住去佢个放题试下.点知去到真系超失望!!去到果度之后坐底.一开头都觉得冇咩野.不过愈食就愈觉得d野唔掂!!对胶筷子个头好似冇洗过咁!系黑色ga!!先讲下d waiter.得一个waiter serve全场.仲要系trainee.le个都唔系一个大问题.最大土e问题系佢态度超差!成日行过黎好似好唔耐烦咁款.另外d野食次次叫左最少都要等成20分钟先黎一样-__-!!仲要成日黎错野.有时叫佢跟下d野都要等成半个钟先黎到-__-就连叫杯水都要叫3次先有啰唔只系我咁谂,我都听到其他客人都有咁ge意见.食物方面: 刺身系唔错, 几新鲜几有味. 而且都几厚. 炸鸡软骨超正! 一定要试! 寿司还可以的, 饭唔会太大旧, 紫菜脆的. 个自助火锅太少野叫. 火锅肥牛贺系好肥, 肉都冇旧见下 自助烧肉都系冇咩野叫 鲜虾哈蜜爪沙拉. 最差就系le个! 明明叫左2份走沙拉酱, 等左n耐先等到佢黎2份有酱, 同佢讲返要走酱, 等左n耐只系黎左一份, 不过食落去有沙拉酱味啰!! 虽然食落去冇水味, 但我总唔信你d哈蜜爪全部都用沙拉酱腌过呀?!!! 好明
觉得都唔错, 系几好食ge.
今次谂住去佢个放题试下.
点知去到真系超失望!!
去到果度之后坐底.
一开头都觉得冇咩野.
不过愈食就愈觉得d野唔掂!!
对胶筷子个头好似冇洗过咁!
系黑色ga!!
先讲下d waiter.
得一个waiter serve全场.
仲要系trainee.
le个都唔系一个大问题.
最大土e问题系佢态度超差!
成日行过黎好似好唔耐烦咁款.
另外d野食次次叫左最少都要等成20分钟先黎一样-__-!!
仲要成日黎错野.
有时叫佢跟下d野都要等成半个钟先黎到-__-
就连叫杯水都要叫3次先有啰
唔只系我咁谂,
我都听到其他客人都有咁ge意见.
食物方面:
刺身系唔错, 几新鲜几有味. 而且都几厚.
炸鸡软骨超正! 一定要试!
寿司还可以的, 饭唔会太大旧, 紫菜脆的.
个自助火锅太少野叫.
火锅肥牛贺系好肥, 肉都冇旧见下
自助烧肉都系冇咩野叫
鲜虾哈蜜爪沙拉. 最差就系le个! 明明叫左2份走沙拉酱, 等左n耐先等到佢黎2份有酱, 同佢讲返要走酱, 等左n耐只系黎左一份, 不过食落去有沙拉酱味啰!! 虽然食落去冇水味, 但我总唔信你d哈蜜爪全部都用沙拉酱腌过呀?!!! 好明显就系将黎错果份洗走d沙拉酱就算啦!
由于等得太耐,
原来商场果9点前系有抽奖的,
但本身唔知就等埋果份有沙拉酱味ge哈蜜爪沙拉走酱.
等左我成半个几钟.
等埋单又要叫左2次先黎收钱.
仲要埋左单之后唔俾单我地.
系因为我个fd去toliet我坐多左阵佢先拎返俾我.
9点半先落到去.
但落到去已经冇得抽啦
虽然唔太关间餐厅事,
不过某程度上如果唔系佢咩都慢就唔会抽唔到
今次真系令我对麻布茶房失哂望!
我以后都唔会再去le间野食放题-_-!
真系去一次都觉得肉赤!!