平时去开麻布茶房都系食set.觉得都唔错, 系几好食ge.今次谂住去佢个放题试下.点知去到真系超失望!!去到果度之后坐底.一开头都觉得冇咩野.不过愈食就愈觉得d野唔掂!!对胶筷子个头好似冇洗过咁!系黑色ga!!先讲下d waiter.得一个waiter serve全场.仲要系trainee.le个都唔系一个大问题.最大土e问题系佢态度超差!成日行过黎好似好唔耐烦咁款.另外d野食次次叫左最少都要等成20分钟先黎一样-__-!!仲要成日黎错野.有时叫佢跟下d野都要等成半个钟先黎到-__-就连叫杯水都要叫3次先有啰唔只系我咁谂,我都听到其他客人都有咁ge意见.食物方面: 刺身系唔错, 几新鲜几有味. 而且都几厚. 炸鸡软骨超正! 一定要试! 寿司还可以的, 饭唔会太大旧, 紫菜脆的. 个自助火锅太少野叫. 火锅肥牛贺系好肥, 肉都冇旧见下 自助烧肉都系冇咩野叫 鲜虾哈蜜爪沙拉. 最差就系le个! 明明叫左2份走沙拉酱, 等左n耐先等到佢黎2份有酱, 同佢讲返要走酱, 等左n耐只系黎左一份, 不过食落去有沙拉酱味啰!! 虽然食落去冇水味, 但我总唔信你d哈蜜爪全部都用沙拉酱腌过呀?!!! 好明
平时去开麻布茶房都系食set.
觉得都唔错, 系几好食ge.
今次谂住去佢个放题试下.
点知去到真系超失望!!

去到果度之后坐底.
一开头都觉得冇咩野.
不过愈食就愈觉得d野唔掂!!
对胶筷子个头好似冇洗过咁!
系黑色ga
!!

先讲下d waiter.
得一个waiter serve全场.
仲要系trainee.
le个都唔系一个大问题.
最大土e问题系佢态度超差!
成日行过黎好似好唔耐烦咁款.

另外d野食次次叫左最少都要等成20分钟先黎一样-__-!!
仲要成日黎错野.
有时叫佢跟下d野都要等成半个钟先黎到-__-
就连叫杯水都要叫3次先有啰

唔只系我咁谂,
我都听到其他客人都有咁ge意见.

食物方面:
刺身系唔错, 几新鲜几有味. 而且都几厚.
炸鸡软骨超正! 一定要试!
寿司还可以的, 饭唔会太大旧, 紫菜脆的.
个自助火锅太少野叫.
火锅肥牛贺系好肥, 肉都冇旧见下
自助烧肉都系冇咩野叫
鲜虾哈蜜爪沙拉. 最差就系le个! 明明叫左2份走沙拉酱, 等左n耐先等到佢黎2份有酱, 同佢讲返要走酱, 等左n耐只系黎左一份, 不过食落去有沙拉酱味啰!! 虽然食落去冇水味, 但我总唔信你d哈蜜爪全部都用沙拉酱腌过呀?!!! 好明显就系将黎错果份洗走d沙拉酱就算啦!

由于等得太耐,
原来商场果9点前系有抽奖的,
但本身唔知就等埋果份有沙拉酱味ge哈蜜爪沙拉走酱.
等左我成半个几钟.
等埋单又要叫左2次先黎收钱.
仲要埋左单之后唔俾单我地.
系因为我个fd去toliet我坐多左阵佢先拎返俾我.
9点半先落到去.
但落到去已经冇得抽啦

虽然唔太关间餐厅事,
不过某程度上如果唔系佢咩都慢就唔会抽唔到

今次真系令我对麻布茶房失哂望!
我以后都唔会再去le间野食放题-_-!
真系去一次都觉得肉赤!!
2011-01-28
  • 刺身