2022-11-09
近日龙岛系奥海城同将军澳都分别开左概念店cafe,以粉红色为主调,呈现少女梦幻心感觉,配上金色装饰及干花干草,楼底极高,空间感大,环境舒服的概念店cafe唔止有本身驰名既朱古力、蛋糕及可可,仲出左咸食同咖啡❣️我地当日叫左:Crab & Avocado Sourdough Toast🦀蟹肉牛油果酸种面包吐司🥑- 蟹肉、牛油果、温泉蛋、番茄、青瓜、酸种面包有两片酸种面包,上面铺满蟹肉碎,仲有大量牛油果、蕃茄同青瓜在中间夹层,蟹肉上放上温泉蛋,一刀切下蛋汁徐徐流下,口感好丰富!CACAO Signature Croffle🧇CACAO 招牌酥皮窝夫 - Strawberry 士多啤梨🍓呢款招牌酥皮窝夫共有3款口味,我地拣左士多啤梨🍧酥皮窝夫其实就系将牛角酥面团放进窝夫机烤烘而成,质感是外脆内软,充满牛油香气,配以香脆的可可豆碎同细滑雪糕,再配士多啤梨cream果酱同士多啤梨果肉,带来三重味觉享受!🍫CACAO Tonic🍵朱古力就饮得多,可可茶又系点?龙岛精选菲律宾单品可可茶,配以气泡感十足的汤力水同香橙片,份外清新,唤醒味蕾!好解渴!☕️Dirty冻奶撞上咖啡,唔错!
🦀蟹肉牛油果酸种面包吐司🥑
- 蟹肉、牛油果、温泉蛋、番茄、青瓜、酸种面包
CACAO Signature Croffle
🍫CACAO Tonic🍵
☕️Dirty
冻奶撞上咖啡,唔错!