2022-01-08 494 浏览
🦪每人食左大约10只生蚝😄价钱$10/$39 我地去个日既$10蚝系爱尔兰蚝 食落无太大惊喜 $39就食左几个国家既蚝 (🇯🇵 🇰🇷 🇮🇪 🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 🇪🇸 🇫🇷 )我地最最最中意都系其中一只爱尔兰蚝(Claggan) 好creamy&厚身&重味!!💖食完要再encore黎食😂其他国家既蚝就还好 但建议大家去既话唔洗试🇰🇷 (佢地公认唔好食😂)🍴Tom Yum Seafood Pasta🍴Italian Beef Meatball with Jalapeno Peoper Sauce主食净系叫左个pasta & meatball😊pasta都几有惊喜!tom yum sauce好香口 意粉又挂汁!可以一试😚

🍴Tom Yum Seafood Pasta