2022-10-02
2028 浏览
♡♡♡📍 Terrace in Seaside (海港城) (尖沙咀)尖沙咀广东道3-27号海港城海运大厦2楼OT233号舖嘢饮真系劲有特色!真系会有生果喺上边🥰!几得意又几搞笑😂~次次行过都会有人喺度排队,人气都几高。🍽有骨炸鸡(半份)香脆芝士炸鸡劲香芝士味!一上枱就已经闻得到🥰🥰!而且炸鸡外仲会有少量嘅薯条同埋年糕,觉得呢个炸鸡真系几出色!炸鸡好香脆😝!真系要试吓个😆😆!!🍽韩式猪手(半只)半只韩式猪手已经几大份😂!而且都好贴心咁提供左手套可以包住食~而且猪手1片都几厚身🤓,真系可以讲话系啖啖肉。猪手再加上生菜、蒜、泡菜咁样食真系几正😻,有种系韩国食既feel~🍽青酱大虾意粉面头上有一只大虾,仲要已经开咗边食起上嚟都几方便,而且虾肉都几弹牙🤩~青酱意粉嘅软硬度啱啱好,而且青酱嘅味道好清爽,所以成个味道都几夹😚。侧边仲会有沙律菜做配菜,令到大虾都好突出😎~🍽仲夏清甜菠萝忌廉三明治入边个菠萝真系超级超级大😂🤣!而且仲好甜!而且加埋cream味道劲夹~而且唔会太甜😆~🍽士多啤梨提拉米苏卖相已经好得意😆~食落去成个Tiramisu劲creamy😻!蛋糕都几松软,d cream好好味!士多啤
尖沙咀广东道3-27号海港城海运大厦2楼OT233号舖
🍽有骨炸鸡(半份)香脆芝士炸鸡
🍽韩式猪手(半只)
🍽青酱大虾意粉
🍽仲夏清甜菠萝忌廉三明治
🍽士多啤梨提拉米苏
卖相已经好得意😆~食落去成个Tiramisu劲creamy😻!蛋糕都几松软,d cream好好味!士多啤梨都几甜😙~
🍼热情金菠萝沙冰
成个菠萝喺顶真系好搞笑!好igable🤩 !菠萝沙冰好清甜🤤,劲夏天!消暑一流。
🍼济州柑橘乳酪
乳酪味好突出🤩!再加上济州柑橘嘅酸甜味真系好正!卖相劲cute🥰!真系有个柑橘系顶🤣~