2024-12-23
天气开始凉凉地好想食啲热嘢,自从同事介绍左呢间餐厅俾我,我已经食过好几次😋钟意佢啲嘢够新鲜,款式又多,而且价格相宜,真系冇得弹😆今日我哋叫咗一个九品芝麻套餐,同埋横行无忌套餐佢嘅套餐全部都有前菜、炸物、海鲜、肉类、丸类、蔬菜拼盘、粥或者鱼汤米线,仲有甜品😍两个套餐嘅炸物分别系章鱼烧同埋吉列炸蚝,炸得唔错,刚刚好唔会太Over👍🏻白蚬,虾,鲜鱼片,大蚬,贵妃蚌同鲍鱼,蚬同贵妃蚌超级鲜甜,鲜鱼片肉质结实,虾肉质弹牙,元贝好大只,鲍鱼上枱仲郁紧,新鲜程度不容置疑😆近期系大闸蟹季节,所以横行无忌套餐有两只大闸蟹😍刚好可以俾我哋过吓瘾😌一揭开只大闸蟹,超级多蟹膏😱香到不得了🤤🤤🤤除咗海鲜之外,呢度连啲丸同埋肉类都好掂👍🏻而且连啲菜都好靓最后仲可以配粥或者鱼汤米线,两款都吸晒之前嘅海鲜嘅味道,虽然食到最后已经够饱,但系粥同埋米线都实在太好食,我又忍唔住食埋佢😆呢间餐厅真系好正,海鲜好新鲜,真心推介👍🏻👍🏻
今日我哋叫咗一个九品芝麻套餐,同埋横行无忌套餐
佢嘅套餐全部都有前菜、炸物、海鲜、肉类、丸类、蔬菜拼盘、粥或者鱼汤米线,仲有 甜品😍
一揭开只大闸蟹,超级多蟹膏😱香到不得了🤤🤤🤤
除咗海鲜之外,呢度连啲丸同埋肉类都好掂👍🏻而且连啲菜都好靓
呢间餐厅真系好正,海鲜好新鲜,真心推介👍🏻👍🏻