2017-08-17 584 浏览
今朝要过炮台山做野,所以就去个边揾食😆😆😆😆行到个边见到一间装修都好靓嘅餐厅梗系入去试一试啦😎😎餐厅嘅食物种类唔算多,但价钱尚算抵食而我就叫左个H餐 - 脆炸鱼柳 + 火腿滑蛋 + 奶酱脆猪同冻柠茶个早餐一到见到我对眼即刻发晒光😍😍😍😍因为个奶酱猪啲酱够多而且搽得好均匀👍🏻👍🏻👍🏻值得一赞个鱼柳唔会油,脆卜卜而且味道调得岩岩好,滑蛋嘅生熟程度岩岩好,唔会过老或者太水汪汪。至于个奶酱猪,唔至得个样架,仲超级正添啊!个包脆得黎有少少烟烟unun,唔会话因为脆而好硬而且啲酱又够,成件事恰到好处😍😍😍😍另外值得一赞嘅系杯冻柠茶,一上枱就知个茶底靓,因为啲色已经望得出,杯茶够浓够香,饮完个人即刻醒晒😍买单时同老板讲左两句,老板好好人而且佢仲推荐我下次试下佢地嘅沙嗲牛肉面,话同出面系唔同嘅,等我下次有机会再黎帮衬下先😝😝
今朝要过炮台山做野,所以就去个边揾食😆😆😆😆
行到个边见到一间装修都好靓嘅餐厅梗系入去试一试啦😎😎

餐厅嘅食物种类唔算多,但价钱尚算抵食

2017-08-17
$37 (早餐)