2023-11-16 276 浏览
揸车去旺角做嘢,但揾唔到位泊车,劲肚饿之下就见到呢间清汤牛腩,好彩佢门口都可以停一阵车,立即极速order个外卖,一睇个menu仲要有我最钟意食嘅崩沙腩✌🏼✌🏼呢间餐厅出单效率真系极快,由order到攞到外卖,五分钟都唔使👍🏼下次揸住架车又泊唔到位,又想买外卖,呢间餐厅真系首选!侍应姐姐忙得嚟都仲好有礼貌,都几impressive🥰之前试过买其他外卖,返到去一打开个盖发现里面d嘢食捞埋一堆😟 但今次拎到返公司打开个盖,d崩沙腩仲好整齐咁排得好靓,食落心情都愉快d🥹崩沙腩汤河🐮🍜佢个汤底真系冇得输,入口仲好重牛腩牛骨味。崩沙腩个筋膜连少少肉,肥瘦啱啱好,入口软腍,超正推介!红油抄手🥟最钟意佢嘅红油抄手皮薄、葱花加辣油,入口又滑,咬落有肉汁又弹牙👍🏼

崩沙腩汤河🐮🍜

红油抄手🥟