2021-11-30
爆丼屋系旺角搬左新店之后舖面楼底高左好多 空间感超大🤩 天花装上云朵 入到去感觉好舒服☁️不过主角当然要介绍下佢哋重量级既丼饭啦👅 Scan QR Code落单 有牛肉/多款刺身丼饭选择 亦有其他饮品 小食 等等😝 我哋就拣左制霸!鹅肝海鲜盛丼同三重大极上丼😍 制霸!鹅肝海鲜盛丼睇到都流晒口水 有香煎鹅肝 火炙带子 三文鱼籽 海胆 黑鱼籽同蛋黄 非常吸引🤤 鹅肝火候控制得好好 外皮煎得香脆 内里creamy👅 带子份量好多 火炙过特别好食👍🏻 海胆亦好鲜甜😋三重大极上丼分别有海胆 拖罗同蟹肉🦀 刺身多到堆砌成一个小山丘 非常丰富🤩 拖罗都几肥美 配上鲜甜蟹肉 令人好满足🥰令人意想不到既系呢到除左有打卡丼饭 仲有惊喜打卡饮品😱 我哋今次拣左制霸鱼缸朱古力沙冰同泡泡浴沙冰😍 制霸鱼缸朱古力沙冰真系超!大!缸!2-3个人饮都绝对足够😆 朱古力味香浓唔太甜 上面仲有cream同黑朱古力块 极邪恶😝 泡泡浴沙冰卖相好靓 天蓝色好似天空既沙冰上盖满香甜爆谷 饮落透心凉🤤 食满$634 仲送爆丼屋一个精致襟章添 非常可爱架🌟