2020-03-01
位于元朗一个隐世嘅地方,一间高质嘅铁板烧。老公话话带我食好啲,问我想食乜?🧐我想食铁板烧,但又唔想去咁远,结果就拣咗呢间,见到食评「全正」应该唔会差得去边啦😋呢个地方都几隐世,如果唔揸车,其实真系唔知搭咩车入嚟好🤷🏼♀️🤷🏾♀️虽然疫情咁严重,但今晚都爆爆哋场,建议如果想去食,一定要订位先,侍应非常有礼貌,经常帮忙加茶,同埋每食完一道菜,都会喺适当嘅时间帮你收拾台面👍🏻佢呢树可以单点,可以叫一人餐,又可以叫二人餐,我哋就每人叫咗个一人餐。铁板烧嚟讲,佢真系每样嘢都好大份同埋好好味,所以真系好full😹!环境都好好,因为入面其实唔系坐到好多台客,同埋唔会逼住咁坐,所以,你系可以坐得好舒适咁享受食物,待应介绍,佢哋都会有午餐供应㗎☺️有兴趣可以试吓
前菜&沙律
北海道帆立贝