2022-01-28 170 浏览
原来十二味开到嚟元朗了,收工兜过去买外卖返屋企加𩠌先。不过今次唔系买酸菜鱼,而系叫左佢啲小菜。前菜叫左佢个川味口水鸡,少辣。个辣度对我嚟讲岩岩好,而且好香。啲鸡都好滑好嫩,系真系几好食。但系我个人觉得个份量就真系少左啲,应该都冇例牌嘅份量,如果可以多小小就好了。另外就叫左个干煸四季豆,唔辣。呢个真系好正,又系好香,佢啲肉碎送饭真系一流,冇得输。最后仲叫左个麻婆豆腐,我自己本身麻麻地豆制品,但系呢个真系好滑好入味,又系送饭冇得顶,个辣度又系叫左少辣,真系味度岩岩好。佢啲嘢食真系好好,但系唯一唔好系喺全城禁堂食嘅情况下仲要坚持收2蚊一个外卖盒就真系有点那个….不过真系好彩佢啲嘢食又真系好食嘅…
原来十二味开到嚟元朗了,收工兜过去买外卖返屋企加𩠌先。

2022-01-27
10 分钟 (外卖自取)