2022-10-23
做完嘢经过megabox呢间人气日本爆丼屋,见门口张贴嘅丼饭好吸引,即刻提议同事一齐去试吓😎 入到去环境清幽又光猛,坐得舒服😙 听讲佢哋嘅出品全部系日本直送,够晒高质正宗,好期待😍🌟四重火山盛丼$298上枱好震撼,砌到满泻嘅海胆😍 新鲜拆嘅蟹肉,鱼籽,吞拿鱼蓉,一个丼满足晒全部要求😎 见到都兴奋😆 虽然店舖餐牌有好多选择,但如果有选择困难症,建议order呢款丼够晒简直直接,全部都好鲜甜美味,海胆够creamy新鲜,蟹肉一丝丝,方便易食,吞拿鱼蓉入口即化,口感正🫶🏻🌟鹅肝海鲜盛丼$278同事一路食一路赞,上枱炙烧味直冲味蕾,令人食欲大增😎 上面𠮶啲蛋黄一笃就穿,流晒啲蛋汁好吸引😋 鹅肝烧到啱啱好,食落香口浓郁👍炙烧带子劲大又厚肉,鲜甜度高,值得一赞👍🌟波子汽水(草莓)$28🌟波子汽水(菠萝)$28见店铺啤酒🍻做紧买一送一,好抵好吸引,好多枱都饮紧,但同事想饮波子汽水,当然要舍己陪君子啦🤣 饮波子汽水令我谂起中学时代,唔错㖞,仲系当年嘅味道!下次嚟megabox又有好选择🫶🏻
🌟四重火山盛丼$298
🌟鹅肝海鲜盛丼$278