2023-09-22 27 浏览
行过朗豪坊有间野好特别,忍唔住入手左不少野😻✨Salted Egg XL Pressed Croissant - 我就系冲住呢d超巨嘅牛角包片而嚟😆 面头满满咸蛋黄碎,咸香味十足,口感超酥脆😋✨Chocolate XL Pressed Croissant - 朱古力味伴随住枫糖香,甜度刚好,开party每人分d食几好🥰✨Caramel Cheese Cup - 层次好分明,质地几厚实,面头系焦糖脆饼,然后就一层焦糖一层芝士,口感好rich🧀✨Milo Chocolate Mousse - 面头系美禄波波,中间分左两层,上面𠮶层比较似布甸质地;下面𠮶层实心d,似mousse,两层一齐食几match😆
行过朗豪坊有间野好特别,忍唔住入手左不少野😻