2013-01-19
超级唔老实, 超级难食, 食完一肚气!!!!!!!!! 今天买完茶果, 见隔离间cafe 好别致, 于是就入左去, 开始左我们的恶梦 ...... 入到去先知系家庭式经营, 全店只有两个人做野, 系连埋厨师全店得两个人做野!!! 所以全程都等左好耐 !!! 我们点了三个午餐: 猪髀骨意粉($88) ,咖哩鸡 ($78) 同 pizza ($64 变 $88 !!!!!!!!!) 家庭式真系家庭式,忌廉汤唔热,而且淡而无味,只系面粉加水 !!!! 蒜蓉饱干到无比, 以为食紧蒜蓉饼! 都算了,因为这只是跟餐送的 到主菜,个咖哩完全无咖哩味,只是一个淡茂茂既葡国鸡, 里面仲要得四小旧 (真系好细旧) 有大量雪藏味既雪鸡!!!!! 个pizza 仲衰,个皮底薄 chit chit, 一d都唔趣,似系0系超市买番来既即食 pizza 底 !!!! 成餐饭只系得个猪髀骨意粉算系好少少 埋单时,被我发现个pizza 计左我 $ 88 !!! 明明餐牌写 $64, 佢话我无讲明唔要超薄脆底, 所以帮我落左贵do个个 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 佢仲赖我无同
成餐饭只系得个猪髀骨意粉算系好少少
埋单时,被我发现个pizza 计左我 $ 88 !!! 明明餐牌写 $64, 佢话我无讲明唔要超薄脆底, 所以帮我落左贵do个个 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 佢仲赖我无同佢讲来错左
阿哥, 你餐厅d食物质数咁差, 我点知你呢个pizza 叫做系超薄脆底pizza !!!!!!!!!
佢坚持要收 $88, 算了, 我无谓为左廿几蚊同佢嘈
只希望大家睇到我篇食评, 有所警剔。