2024-03-16 126 浏览
话说当日食开汕头牛肉火锅都知道喺香港食系比较昂贵,但呢一间616火锅店一直以来都好出名,但我仍然都冇试过,于是我今次要试一试。我8:30后入座,所以另外单点有八折,汤底叫咗牛骨汤底,饮落去都好清,而且真系试得出有牛骨而熬制,当中汤底由萝卜、牛骨、牛腩等等材料。叫咗啲比较吸引嘅牛肉,而当中我认为最出色嘅系手打牛筋牛丸,食落去真系非常之爽口,当嗌咗一碟有半单嘅时候,真系完全觉得唔够,好想食完再食,不过因为店舖都有好多款牛肉嘅选择,所以都系试试其他。其他牛肉方面都非常之新鲜,而且上菜好快,而且唔系剩系得牛方面可以食,菜类或者其他配菜都有唔同选择。今次二人食咗五百几蚊,我觉得非常之抵,我会再光顾。🥰🥰

今次二人食咗五百几蚊,我觉得非常之抵,我会再光顾。🥰🥰