2024-01-17
食完好满意,觉得一定要表扬一下!一定要试佢哋嘅暖洋羊羊海鲜火锅放题!有好多好好味嘅海鲜同肉类。🎐任食惹味羊腩煲🎐好味系件好难形容嘅事,尤其系讲Foodie好味嘅羊腩煲,等我specific 小小,个煲汤底就够香浓,一饮而尽就会感受到煲炖嘅滋味。羊腩弹牙有口感,钟意带嚟𠮶阵滋味。快慢煮过程令到每条确就咬落去都好软绵,咀嚼起嚟一啖一啖都好有弹性。令人犹豫落单嘅原因,就系浸入咗煲汤嘅肉嫩滋味。佢唔系只系用羊腩煮,啲肉瓣都加入咗,令到口感更丰富。话返汤底,实在令人赞叹。深沉嘅汤底有啲鲜味,配合番茄嘅微酸,令人一啖嘅时候觉得非常开胃。佢仲有啲微辣嘅感觉,够番鲜味嘅同时,亦带嚟一啲刺激感。呢种组合系伴随住煲汤嘅味道,真系够赞。另外,系咪有啲朋友担心呢个煲汤会唔会太肥腻?当然唔会啫!虽然汤底味道实在,但系佢唔会好特别油腻。羊腩煲除咗好滋味,仲可以保持汤底嘅清爽。营养同鲜味唔会因肥腻而减低,真系好适合家人亲朋一齐共享。简单嚟讲,如果你想饮一碗好滋味、营养又鲜味正嘅羊腩煲,一定要嚟试试任食惹味啦!真系唔会令你失望嘅啦!😋😍💯🎐蒸海鲜🎐啲海鲜种类又多又新鲜,有扇贝、沙白、虾、鲍鱼、鱼同贵妃蚌,用蒸嘅方法保
🎐蒸海鲜🎐
啲海鲜种类又多又新鲜,有扇贝、沙白、虾、鲍鱼、鱼同贵妃蚌,用蒸嘅方法保存咗海鲜嘅原汁原味🎊 🎐任食肉类海鲜 火锅🎐
有好多海鲜同肉类可以拣,包括广岛蚝、海虾、带子、青口、东风螺、蟹柳、沙白蚬、灰蚬同水鱿,仲有进口牛肉同牛丸🎊 呢间餐厅啲嘢食够晒新鲜,又多选择,而且又煮得好好味,绝对值得推介🎊