2024-08-02
偶然看到这间专卖港式茶餐厅的店面,我就忍唔住要入去试吓!餐厅好方便,下单只需要自己扫QR code!超级贴近时代潮流☺️❣️沙嗲金菇肥牛煲❣️呢个煲仔饭真系绝品,金菇同肥牛入面嘅沙嗲味道好浓郁,肉质嫩滑多汁,配埋白饭一齐食,真系好满足,一碗饭食哂都唔够啦☘️❣️西兰花炒花枝虾球❣️香炒嘅西兰花同鲜嫩嘅花枝虾球,一齐炒出嚟嘅味道好鲜美,配埋白饭一齐食,令你食嘅时候都有种幸福感,真系好开心嘅晚餐🥳❣️红豆冰❣️呢杯红豆冰真系好解渴,冰凉爽口,红豆甜甜地融入冰凉嘅口感,真系夏天最好嘅消暑良品!一饮而尽,心情都变得好愉快🔥❣️冻柠水❣️呢杯冻柠水清新怡人,柠檬嘅酸甜味道同冻冻嘅口感结合得好好,一饮而尽,令你整个人都感觉清爽又舒畅。「荷里活冰室」嘅港式茶餐厅,值得你细细品味!不论你系想揾一间好嘅港式茶餐厅,定系只系想试下新嘅菜式,呢度都会带俾你足够嘅惊喜!一齐嚟做一个美食嘅探索者啦!💖
❣️沙嗲金菇肥牛煲❣️
❣️西兰花炒花枝虾球❣️