2023-02-28
🇭🇰强老二卤水专门店·卤鹅全包宴$388 (3-4人份)佢呢一个超级抵食 佢虽然话系三至四人份 但系我哋五个人食都超级绰绰有余😍😍招呼朋友上嚟屋企买呢啲卤水拼盘真系好方便 有一个已经即刻丰富好多 唔洗买咁多野🤣鹅既部份除咗有鹅片之外 仲有鹅翼 鹅掌 鹅肾 鹅肝 鹅肠 仲要每样每人都食到2-3旧 开心🥳我自己就特别钟意佢个鹅肝同埋鹅片 而且佢个调味唔系太咸个种黎既 配埋佢个醋汁超开胃 唔会好重负担😎佢另外仲有牛𦟌同牛筋 佢个牛筋系炆到好淋 好好食🐮之后仲有猪肚 猪耳 腩肉 大肠同粉肠 我自己觉得猪肚 猪耳都好味 尤其猪耳口感好好 不过个腩肉就偏肥少少🫢🫢😂最后仲有啲鸡蛋 豆腐 同鸭舌 食到我地好满足🥰·#rbyeat#rby港式#rby蓝田·📍蓝田启田道51-67号启田大厦地下太平街市M16号舖
卤鹅全包宴$388 (3-4人份)
#rbyeat
#rby港式