2020-04-18
8月开始有罢市既小黄店💛一路都见到IG有好多人po呢间 超想食 但系又想系朝早先食all day breakfast 拖下拖下就拖到依家😂虽然最后我都系无食到all day breakfast🤣🤣因为我地谂住之后翻屋企煮野食😈·蒲烧鳗鱼 双份炒蛋 牛油果芥茉酱 牛角包$78呢一个超正 一上枱超级photogenic😍之后劲好笑 我哋隔离枱见到我哋呢个被吸引左 之后佢转左佢个order 转成食我哋呢一个😂😂😂佢个鳗鱼做得几出色 超厚肉 而且质地好好🤤个滑蛋都做得相当之唔错 不过我自己觉得佢个牛角略嫌会湿咗少少 始终上面太多料啦🤭但系都超好食 尤其系配埋啲鳗鱼汁 超正😋😋·crazy chocolate $50呢个又系我哋比佢个样吸引嗌既😈佢系真系劲多朱古力 我男朋友觉得好正 佢超钟意😂我自己就觉得佢系Rich嘅 但系我觉得佢个朱古力比较单一 浓郁得黎好似冇乜层次感咁 我自己可能会钟意入边多啲朱古力碎 咁样个口感我会钟意啲keke😎·#rbyeat#rby小黄店#rbycafe#rby太古 #rby黄竹坑 #rby尖沙咀 #rby铜锣湾 #rby湾仔·📍太古太古城道18号太古城中心地下诚品
蒲烧鳗鱼 双份炒蛋 牛油果芥茉酱 牛角包$78
crazy chocolate $50
#rbyeat
#rby小黄店
#rbycafe
📍太古太古城道18号太古城中心地下诚品生活G014舖
📍黄竹坑香叶街2号One Island South G01号舖
📍尖沙咀广东道3号海港城马哥孛罗香港酒店G楼连卡佛
📍湾仔港湾道6-8号瑞安中心1楼103号舖