2021-12-15
上环Cafe真系去唔晒🤤 呢间近地铁站 环境阔落 装修好靓有圣诞气氛‼️🎄😚 环境好似花海咁 每个位都会影到靓相📸 店员话每个季节都会转换唔同花种 依家有枫叶 圣诞花🍁🎄意外发现佢哋有打印咖啡☕️ 仲要唔使加钱‼️❣️芒果拿破仑mango napoleon cake $62好好味呀‼️ ( ⸝⸝⸝⁼̴́◡︎⁼̴̀⸝⸝⸝) 好耐冇食到咁高质嘅拿破仑👅好食到想问佢系边度入货我想直接买一个😂酥皮仲系好脆 吉士份量啱啱好 芒果够甜🥭仲要摆埋个靓盘 会比一百分💯❣️Summer 夏之waffle $88佢哋四款waffle系用季节分 应该乖乖地叫秋冬会应节啲🤣呢款有士多啤梨 云呢拿雪糕 红桑子酱开心果~❣️Latte $42❣️Chocolate $40依家越来越多有得打印嘅Cafe📸 呢度虽然冇彩色但系竟然唔使加钱🤭$40有一杯咁igable嘅饮品 真系唔使谂啦‼️而且味道都好正常 同朋友拣咗我哋最钟意嘅动物🐰🐶见到佢嘅lunch set都几抵食 喺附近返工可以留意吓~🍁🎄☕️ASK cafe☕️🎄🍁📍上环皇后大道中181号新纪元广场低座2楼206-207号舖上环Cafe真系去唔晒🤤 呢间近地铁站 环境阔落 装修好靓有圣诞气
意外发现佢哋有打印咖啡☕️ 仲要唔使加钱‼️
好食到想问佢系边度入货我想直接买一个😂
酥皮仲系好脆 吉士份量啱啱好 芒果够甜🥭
仲要摆埋个靓盘 会比一百分💯
❣️Summer 夏之waffle $88
佢哋四款waffle系用季节分 应该乖乖地叫秋冬会应节啲🤣
呢款有士多啤梨 云呢拿雪糕 红桑子酱开心果~
❣️Latte $42
❣️Chocolate $40