2024-12-29 316 浏览
小朋友放圣诞节假喇,小朋友好钟意食西餐,我哋去到朗壹商场搭扶手电梯上去一楼,好易就揾到餐厅,今日中午带左小朋友去hive度食午餐,餐厅有室内同户外,仲可以带埋毛孩去。餐厅店员同老板都超nice,仲有同小朋友一齐倾计玩,又有图书睇,系好舒服嘅餐厅。我地叫左2款意粉、汉堡:-忌廉牛肝菌啡菇阔条面 $118忌廉,牛肝菌,大啡菇,紫洋葱,芥末酱意粉系用左比较粗身嘅意粉,有咬口,每一啖意粉都配到酱汁,非常之creamy ,牛肝菌加上大啡菇非常之夹。-蒜香茄酱大虾阔条面 $118大虾、理勒、番茄、大蒜、洋葱、甜椒粉意粉同样都系用左比较粗身嘅意粉,有咬口,有4只虾,虾肉爽脆,多汁,配料多,酱汁令人非常之开胃,小朋友都岩食。-hive汉堡(无激素鸡扒)$118牛油果、沙律酱、有机炒滑蛋、沙律菜配蕃薯条我超欣赏hive嘅汉堡,好好味,非常之足料,用左竹炭包,有烤焗过,每一啖都卜卜脆,沙律酱加上牛油果非常夹好清新呀!不得不赞,真系好特别,出面大部分餐厅都系配上薯条,但佢哋系蕃薯条,香脆可口!推荐比大家!

我地叫左2款意粉、汉堡:
-忌廉牛肝菌啡菇阔条面 $118
忌廉,牛肝菌,大啡菇,紫洋葱,芥末酱

-蒜香茄酱大虾阔条面 $118
大虾、理勒、番茄、大蒜、洋葱、甜椒粉

-hive汉堡(无激素鸡扒)$118
牛油果、沙律酱、有机炒滑蛋、沙律菜
配蕃薯条