2021-02-02 272 浏览
今次拣咗食午餐火锅放题套餐B ,要咗养生药膳汤底,一上枱已经闻到好大浸嘅当归味,除咗当归,仲有杞子、党参、桂圆、红枣等,好滋补!打火锅之前惯咗饮一饮汤底,呢款汤底冇味精,又够味!套餐B包左几款靓牛肉,必食推介一定系美国安格斯牛肉、封门柳、牛板腱。几款牛肉质上乘新鲜、雪花均匀、牛肉味浓,其实食几碟牛肉已经返本。其他火锅配料都好特别,有几款自家制饺子,芫茜控必试芫茜饺!呢度仲有好多手打肉丸、手打鱼腐同手打鱼滑,好出色,好弹牙,我就最钟意手打孜然鸡丸同樱花虾手打鲮鱼滑,因为够晒特别,唔系度度都食到!呢个套餐仲可以任食多款海鲜,好似有花胶、白鳝片、海虾、帆立贝,种类都几多,而且好新鲜。呢度嘅嘢饮都落足本,一定要饮嘅系佢哋自家制嘅饮品,冰糖炖柠檬够晒清甜润喉,洛神花茶酸酸甜甜就好开胃,打边炉饮真系一流!