2024-08-18
▫️天气热特别想食啲酸辣开胃菜🥵 今晚一于去苏豪东食泰国x越南菜🇹🇭 对正海边环境靓之余仲有海风吹下无咁焗😌🥗 传统海鲜粉丝沙律 $108▫️粉丝索晒酸辣汁超醒胃!海鲜都几丰富,有鲜虾、青口、虾米,其中最欣赏鱿鱼,煮得软淋入晒味🦑🥬 泰式猪肉碎生菜包 $148▫️猪肉碎辣辣地,炒得好惹味🌶️ 生菜爽脆新鲜,包住一齐食好滋味😋🦀 泰式黄咖哩蟹肉配蒜蓉面包 $198▫️原本以为净系得面头几粒蟹肉,点知一𢳂发现系超多蟹肉系入面!🤩 黄咖哩椰汁味浓,仲有蛋丝,加落蒜蓉包食一流🤤🧄 蒜蓉包 $58▫️配咖哩嘅蒜蓉包唔够喉😂 散叫多一碟有5件🤭🥭 芒果糯米饭 $98▫️三色糯米饭分别系原味、蝶豆花、紫米🍚 净系卖相都够晒靓😍 糯米饭温热,芒果当造超甜好好食!😚🍷 Red Wine Sangria $78/🍺 Asahi $68/🥥 Young Coconut $58▫️每日11:30am-8pm都有happy hour🙌🏻 所有酒精类8折🥳 趁8pm前整返杯Sangria😎 其实水果香甜味几出几好饮,但觉得泰国菜都系衬啤酒/椰青多啲😝
🥗 传统海鲜粉丝沙律 $108
🥬 泰式猪肉碎生菜包 $148