2024-11-16
今日食既呢间系位于尖沙咀既牛品, 主打一睇个名就知系牛!!放题既选择都唔少, 有唔同既价位可以拣, 主要就睇下你想食咩质素既牛!坐既位好阔落, 我点左既系元气养生锅, 汤底已经好够味, 直头可以当汤饮唔同既肉都点左黎试, 佢出菜既速度极快!! 我拎完饮品返黎牛肉同点既小食都已经到左最好食都系呢个美国顶级肩胛肉!! 净系睇个纹理都知唔系普通肉唔同肉系口感同味道上都有明显分别, 肉质都系嫩既, 出既水准都系一致, 唔会一时一样小食都同样出色, 除左可以落单点之外, 仲可以出面拎到好多唔同既台式小吃, 十分地道的味道!!丸类都菜类都可以直接拎, 完全唔洗等!!台式小食同饮品都系劲多款一定大推要食呢个绵绵冰, 唔系度度都有得食!! 仲要系好味个只, 要留肚食埋个芋圆!!仲可以自由加topping或者雪糕系上面嗌牛御品套餐仲送台式手摇, 就系楼下个间既春阳茶事, 劲抵
放题既选择都唔少, 有唔同既价位可以拣, 主要就睇下你想食咩质素既牛! 坐既位好阔落, 我点左既系元气养生锅, 汤底已经好够味, 直头可以当汤饮 唔同既肉都点左黎试, 佢出菜既速度极快!! 我拎完饮品返黎牛肉同点既小食都已经到左 最好食都系呢个美国顶级肩胛肉!! 净系睇个纹理都知唔系普通肉
唔同肉系口感同味道上都有明显分别, 肉质都系嫩既, 出既水准都系一致, 唔会一时一样 小食都同样出色, 除左可以落单点之外, 仲可以出面拎到好多唔同既台式小吃, 十分地道的味道!! 丸类都菜类都可以直接拎, 完全唔洗等!! 台式小食同饮品都系劲多款 一定大推要食呢个绵绵冰, 唔系度度都有得食!! 仲要系好味个只, 要留肚食埋个芋圆!!仲可以自由加topping或者雪糕系上面
嗌牛御品套餐仲送台式手摇, 就系楼下个间既春阳茶事, 劲抵