2024-08-11
去到铜锣湾,期待咗好耐日本嘢终于有得食楼上铺,超高质 7点半入到去其实都超多客,好彩有booking,侍应好nice,后尾冇人等嘅时候仲帮我哋换咗四人枱,劲好服务贪得意我哋两个人冇叫到热食,净系叫左生蚝 象拔蚌同䲞鱼刺身,另外再叫咗彩虹寿司, 同埋「师傅精选」寿司定食,再叫咗两杯酒🤭刺身食落口感觉系新鲜、高质,䲞鱼有咬口有质感,象拔蚌索索声,系我最钟意嘅口感。韩国生蚝有埋酸啫喱,食落去好夹,都系新鲜开既生蚝,抵赞。彩虹寿司系我好欣赏嘅,寿司上面只只都有唔同嘅馅,最欣赏佢只赤贝,好有诚意,劲大只,仲可以同一碟里面食到唔同嘅寿司。个寿司定食系劲大份量,除咗八件寿司之外,仲有个汤、沙律、炸蚝,个汤都系用鱼煲既味噌汤,劲有诚意。个定食有两件寿司系师傅发办,其实稍为细食啲嘅人,斋食呢个定食应该都够饱了,卖相同创意一流👍埋单都系1000,价钱好合理,食到咁好嘅嘢,记得唔好错过,高质日本料理😆
个 寿司定食系劲大份量,除咗八件寿司之外,仲有个汤、沙律、炸蚝,个汤都系用鱼煲既味噌汤,劲有诚意。个定食有两件寿司系师傅发办,其实稍为细食啲嘅人,斋食呢个定食应该都够饱了,卖相同创意一流👍