2024-01-09 166 浏览
走进这家餐厅,首先俾人一种清新脱俗嘅感觉🍃。食物一上枱,就已经闻到阵阵扑鼻嘅香味啦!就拎住呢个咖哩鸡扒捞檬先吧,啖啖肉质弹牙,足料又嫩滑,啖啖肉香嘅感觉真系令人回味无穷。再嚟个凉拌鸡丝捞檬,清爽嘅口感透晒心扉,滋味够晒正😋!越南河粉绝对系销魂,汤底清甜中带点微辣,同炸得松脆嘅炸虾饼搭配得就算喺天堂都识得揾食。虾饼外皮超级香脆,入口即溶嘅感觉超正😍!最后,当然唔少得嚟点甜品,香芒雪露整晒一天嘅烦闷都消失咗。芒果新鲜多汁嘅感觉就算词汇再丰富都讲唔尽,香甜程度仲要掂过蜜糖呀!总体嚟讲,这家餐厅嘅食物都好味极了,份量足价钱公道,真系可以边食边relax嘅好地方👍绝对系平民化美食嘅代表,记得要mark低,下次再带埋三五知己一齐嚟光顾!