2014-01-24
星期日同朋友行开将军澳,谂住食番之前食过既味吉拉面,果阵时仲系新开,记忆中D食物都唔差,我地大约6:30左右到。入座后待应放底左2杯水,但我记得之前系冻茶黎,咪问待应转番两杯茶,待应同我地讲茶而家要8蚊杯!!但之前系免费既真可惜,所以最后都冇要。我地Order咗个炸虾杂菜热乌冬.3件叉烧猪骨汤拉面.串烧拼盘,同埋做紧优惠既炒杂菜。但落单后听到厨房传出一段粗囗,虽然听唔清楚,但系系我地落单之后传出...感觉好似闹人地黎食野…其实你开门做生意都预咗有人黎食野,点解会有员工讲粗囗闹人,我真系唔明??果阵时系冇乜客好静先听到,我同朋友听到即刻连、食既心情都冇..最先黎既竟然系炸虾杂菜热乌冬,但侍应同我地讲要等15-20分钟,望落个炸虾杂菜度好㶶好多油,连碟上面果张纸全部都系油!!跟住黎既炒杂菜又黄又多油!!!咪叫侍应换过碟,换过出黎都系油,只系比之前少油小小。叉烧猪骨汤拉面系keep到好既冇乜点变,而最后黎既串烧拼盘,出到黎又系油淋淋!!平时出面食既串烧都有油但人地系干身同脆口!但碟串烧食落口成口油感!!我都唔明点解而家D食物差甘远!!我从来都冇系D到出过文!!但今次真系忍唔住开个A/C发泄下
其实你开门做生意都预咗有人黎食野,点解会有员工讲粗囗闹人,我真系唔明??果阵时系冇乜客好静先听到,我同朋友听到即刻连、食既心情都冇..最先黎既竟然系炸虾杂菜热乌冬,但侍应同我地讲要等15-20分钟,望落个炸虾杂菜度好㶶好多油,连碟上面果张纸全部都系油!!跟住黎既炒杂菜又黄又多油!!!咪叫侍应换过碟,换过出黎都系油,只系比之前少油小小。叉烧猪骨汤拉面系keep到好既冇乜点变,而最后黎既串烧拼盘,出到黎又系油淋淋!!平时出面食既串烧都有油但人地系干身同脆口!但碟串烧食落口成口油感!!我都唔明点解而家D食物差甘远!!我从来都冇系D到出过文!!但今次真系忍唔住开个A/C发泄下!!同埋我以后都唔会再帮衬!!我相信感既价钱我会有更好既选择。