招聘中
$15,000
月薪
大西北人又有新开台湾野食 元朗千色同屯门安定都有分店 环境光猛阔落几好坐 汤面拌面份量足料大碗 日日食真系唔止小胖咁简单🥹✨️招牌三宝牛肉面 $82台湾牛腱肉 牛筋 牛肚各有三四件 肉质素唔错 炆得几软熟入味😋 唯独牛筋炆得唔够平均可以再腍d~牛肉汤清澈唔油腻 仲食到清甜萝卜 食得辣既话仲可以拣麻辣汤 识食一定落埋枱面既自家制传统黄牛油 令成碗牛肉汤香味更上一层楼😛✨️皮蛋酱卤肉鸡扒香葱干拌面 $58喺台湾食过地道皮蛋卤肉拌面 几有趣der 难得喺度都有呢个combination当然要试下🙂‍↕️ 半肥瘦卤肉混入皮蛋酱 加埋青瓜丝拌面几惹味 呢个皮蛋酱相对就小儿科 初次尝试应该都接受到 对我黎讲皮蛋可以更加流心同浓郁重口d😈鸡扒炸得香脆juicy 份量够晒饱肚特饮叫左鸭屎香手打柠檬茶 酸中带甜 茶味香浓 珍珠乌龙奶茶亦都系解暑一流仲加左个小食麻辣牛肚 麻辣味道惹味适中 越食越麻😇新down个会员app有好多优惠 另外学生仲有全日优惠🤤

✨️招牌三宝牛肉面 $82

牛肉汤清澈唔油腻 仲食到清甜萝卜 食得辣既话仲可以拣麻辣汤