2021-06-27
突然间想食鸡煲,所以就去咗食啦😂上到去无几耐,职员已经好快俾咗一盘调味料我地先,个调味盘仲好干净。疫情下,干净真系好重要!👍🏻滋补螺片花胶鸡煲 (半只鸡) 🐤$208上台的时候,个鸡煲已经可以即刻食。虽然我叫咗半只鸡,但D鸡都超多,鸡肉好嫩滑,花胶同螺片都好多,个汤底都好鲜甜好饮。😍😍😋如果你系一个汤精,我都好建议你点依个! 个汤底好好饮同好鲜甜。十全大宝丸 $158分别有五款:1.手打生拆蟹粉墨鱼丸 ~ 超多蟹粉系中间😍2.手打黑松露墨鱼丸 ~ 好看黑松露味,如果钟意黑松露的人,一家要试!😎3.手打黄金海胆黑墨丸 ~ 真系有一层海胆系里面嫁😜4.手打香煎鹅肝虾丸 ~ 里面的鹅肝可能因为煎过的关系,个鹅肝好香🤩5.手打芝心牛丸 ~ 个芝士会流出黎,食的时候要小心😂上碟的时候,七彩的碟,又系打卡照相好靓🤩🤩自创爆芝响铃 $45我好钟意食响铃,加埋另一个致爱~芝士,真系不得了。依个响铃又真系好特别! 因为其他地方都食唔到! 👍🏻顶级安格斯牛小排 $258😍😍个牛小排好够肉味同好新鲜好靓,一D血水都冇,同佢摆盘好靓,好岩相机食先的港女📸📸大柠茶 $45真系好大杯🤣🤣另外,值得一提,餐厅
滋补螺片花胶鸡煲 (半只鸡) 🐤$208
十全大宝丸 $158
分别有五款:
1.手打生拆蟹粉墨鱼丸 ~ 超多蟹粉系中间😍
3.手打黄金海胆黑墨丸 ~ 真系有一层海胆系里面嫁😜
5.手打芝心牛丸 ~ 个芝士会流出黎,食的时候要小心😂
上碟的时候,七彩的碟,又系打卡照相好靓🤩🤩
自创爆芝响铃 $45
顶级安格斯牛小排 $258😍😍
大柠茶 $45
真系好大杯🤣🤣
另外,值得一提,餐厅除咗干净卫生之外,职员都好贴心,收碟同上菜都好快,位置都好大,坐我好舒服。夏天就梗系要叹住冷气同三五知己食鸡煲啦🥰👍🏻