2022-06-27 16 浏览
话说衰鬼朋友见C9我最近无乜点煮饭,话Lunch time既时候带我去饮汤汤润一润个人🤤🤤原来衰鬼朋友系带我黎依间「🥥椰小盅」‼️之前睇过某YouTuber介绍,评价都吾错,C9我一直都好想品尝一下。估吾到而家蓝田丽港城都开左间分店,就晒我返工路程呀!舖头虽然面积吾大(得4张枱)但枱同枱之间都尚算松动。舖仔细细汤品种类都几多选择,不过有选择困难症既我就吾谂咁多,C9我一于叫个有竹笙乌鸡既椰盅炖汤🤤而衰鬼朋友就叫左个花胶排骨土鸡炖盅。除左汤之外仲可以加钱转套餐,有饭有肉肉有甜品,都几丰富👍🏻👍🏻两个人围返开$90左右一个套餐,有热辣辣既靓炖汤之余仲有特色紫薯肉燥饭,主食肉肉仲有原只鸡髀同糖醋排骨。样样都落足心机比足料👍🏻能够饮到足料靓炖汤,间吾中lunch或者晚餐豪一次都可以接受呀😆😆后尾上网睇返先知「椰小盅」原来有3间分店架!👍🏻西利呀

后尾上网睇返先知「椰小盅」原来有3间分店架!👍🏻西利呀