2020-04-02 386 浏览
🏮旺角大胜丼位于旺角新城5楼,即系信和隔黎啊。去到楼下就已经见到有个姨姨系楼下举佢地个牌,位置方便,好易揾🔸叫咗火灸狂牛丼$108(见menu推介就试下)+帆立贝刺身$58🔹睇menu见到最低消费系$100/叫一个丼饭👉🏻(每个丼饭会跟面豉汤、一杯无酒精饮品、甜品:1粒迷你雪米滋)仲全日免收加一😀🔸丼饭好大碗,上面有一粒温泉蛋,拌饭一流,重点系上面啲一口牛粒真系好多😂足足有13粒,排到个碗面满满😱🔹个饭本身调味已经好足够又多料,有烧汁、洋葱、黄萝卜,冬菇🔸牛肉好juicy,食到最后反而觉得牛肉有啲多😂😂所以牛肉爱好者应该会几钟意呢个饭🔹帆立贝刺身总共系2粒,4切,够新鲜几弹牙😄鼓油碟系一条鱼🔸卡位设计,可以舒舒服服咁食餐饭💡如果要gathering嘅话记住提早打电话去餐厅book位啊

🔹个饭本身调味已经好足够又多料,有烧汁、洋葱、黄萝卜,冬菇

🔹帆立贝刺身总共系2粒,4切,够新鲜几弹牙😄鼓油碟系一条鱼

🔸卡位设计,可以舒舒服服咁食餐饭