2024-10-10 111 浏览
呢间跑马地嘅餐厅,环境好chill,啱晒朋友聚会或者情侣约会🍴🥂佢哋嘅tasting menu选择都几多,$288/位价钱亦都唔算贵,性价比高。Starters我哋拣咗COLD CUTS & CHEESE,冷盘拼盘有唔同种类嘅芝士同火腿,配埋番茄酱同帕尔马臣芝士碎,味道丰富,而且好开胃!另外仲叫咗TOMATO BRUSCHETTA,蒜蓉多士上面铺满新鲜嘅番茄,味道清新☺️Mains方面,我哋拣咗PRAWN & ASPARAGUS RISOTTO+$28,呢个意式炖饭好creamy,虾肉鲜甜,芦笋爽脆,味道一流!另外仲叫咗ROASTED ITALIAN SUCKLING PIG+$58,呢个烤乳猪肉嫩,肉质鲜美,配埋薯蓉同黑森林菇酱,味道丰富😋Desserts我哋拣咗SIGNATURE TIRAMISU。呢个提拉米苏好正宗,口感绵密,咖啡味浓郁,甜度适中,系一个完美嘅甜品!Drinks方面,我哋叫咗苹果汁同柠檬水,清新解渴!呢间餐厅嘅食物质素高,味道好,而且环境舒适,好适合chill out。服务态度都几好,员工有礼貌又够主动。下次想试吓佢哋其他嘅菜式🩷

Drinks方面,我哋叫咗苹果汁同柠檬水,清新解渴!