2022-02-17 30 浏览
今日嚟到位九龙城嘅Mild。餐厅装潢型格有个性,水泥地和水泥墙身给人一种轻工业风格嘅感觉。牛油果烟三文鱼贝果配沙律 $98宜家好兴用牛油果入馔,今次就试下牛油果🥑bagel。有三大片薄切烟三文鱼,下面系满满嘅牛油果🥑酱,烟三文鱼同牛油果嘅配搭原来都好夹,好食又有营养。贝果🥯并唔系好有烟韧口感个款,经烘烤后变得脆口,😚。沙律菜新鲜爽口卡邦尼意大利面 $98攞碟好靓好整齐😍,酱汁浓稠度啱啱好,唔会好稀,每条意粉都挂满酱汁,食落好creamy,有烟肉碎,再加左芝士碎系意粉上面,摆盘更靓更滋味。Matcha Espresso $42好浓嘅抹茶味,阵阵海苔似的味道,混合Almond milk and Espresso,奶泡打得绵密细致,钟意抹茶的绝不能错过。Mocha $38喜欢朱古力嘅都一定钟意Mocha,呢杯Mocha奶味较重,饮到淡淡带有朱古力味嘅咖啡香。个拉花亦都几特别,几靓😍总括嚟讲,餐厅宁静舒适,食物唔错,兼唔限时仼你坐,一路品尝美食,一路同朋友闲聊,呢个下午过得很写意🥰
今日嚟到位九龙城嘅Mild。

牛油果烟三文鱼贝果配沙律 $98

卡邦尼意大利面 $98