2019-04-24
同阿仔王玩完公园又未食晚餐时,阿仔王话有啲肚饿、想食小小野,但又唔想食太饱,于是就同阿仔王行了阵APM,一出一田超市,阿仔王见到UCC有雪糕食,就话想食呢间! 点知阿仔王一见到menu上儿童餐架红色跑车,就话想食架跑车,而我就叫左过香芒班㦸,其实见到隔离枱碟磨菇意粉,好香,我好想试架,不过怕食唔晒,浪费食物,所以无叫,唯有等下次再试啦!先讲下阿仔王既儿童餐,有意粉,有薯角,有jelly,有水果,有肠仔,跟餐可以选择饮,牛奶,苹果汁或橙汁,阿仔王选了牛奶!份量唔多,小朋友好易可以食完,我食左佢二旧薯角,非常香脆,好味㖞!如果有茄汁可能会更好味!最开心完来系有小礼物送,阿仔王劲开心!到我个香芒班㦸,有两块班㦸,一块系吉士汁,一块系cream,再加一球movenpick 香芒雪糕!阿仔王见到,话好想试,雪糕当然好味啦,我同阿仔王都钟意食cream个块多啲,吉士汁有啲酸!加杯涷啡真系好满足! 我最想讲,系餐厅侍应好有礼貌,非常有善!服务态度真心非常好👍🏻