2022-10-20 24 浏览
TBC 岩晒中意打卡既朋友仔就黎Halloween 门口开始有万圣节🎃布置增加唔少节目气氛不过交通上要留意下睇Google map 好似要行5-10分钟甘,但其实B2出口搭lift 上地面,望望四围就睇到间cafe 🤭🤭入面环境都好靓,可以好chill 柠檬气泡咖啡Balance做得好好,柠檬味唔会好酸,咖啡味唔会好苦,对于唔爱饮咖啡既,都会觉得有惊喜。仲话下次可以再试试依类型既咖啡☕️75%朱古力咖啡朱古力味几出,用75%朱古力令成个咖啡整体唔会太甜,岩啲平时微甜既朋友黑松露忌廉汁杂菌蝴蝶粉黑松露嘅味唔算好浓但系每一块蝴蝶粉都食到黑松露嘅味道忌廉汁可以整得滑身啲,有啲啲食到有粉粉地既口感All day breakfast 推介🥇水煮蛋做到刚刚好,半生熟👍🏻有juicy 大啡菇,脆卜卜牛角包🥐窝夫配上乳酪,大爱呀。乳酪味道好似平时好少食,好夹🤤肠肠系冬阴功味,第一次食,出边比较少见,味道唔错 海盐焦糖香蕉牛角包窝夫配花生🥜酱雪糕花生酱雪糕就咁食又得 等佢溶溶地夹埋牛角包窝夫食又得花生碎混合海盐焦糖酱 perfect match配有香蕉干同新鲜香蕉切片 有番少少fresh的感觉 呢个甜品可
TBC 岩晒中意打卡既朋友仔
就黎Halloween 门口开始有万圣节🎃布置
增加唔少节目气氛

入面环境都好靓,可以好chill

柠檬气泡咖啡

75%朱古力咖啡

黑松露忌廉汁杂菌蝴蝶粉
黑松露嘅味唔算好浓
但系每一块蝴蝶粉都食到黑松露嘅味道
忌廉汁可以整得滑身啲,有啲啲食到有粉粉地既口感

All day breakfast

海盐焦糖香蕉牛角包窝夫配花生🥜酱雪糕
花生酱雪糕就咁食又得 等佢溶溶地夹埋牛角包窝夫食又得
花生碎混合海盐焦糖酱 perfect match
配有香蕉干同新鲜香蕉切片
有番少少fresh的感觉
呢个甜品可以话系一个very good ending☺️☺️☺️☺️好满足