2024-04-19 57 浏览
日日返工太苦闷,真系想揾个地方放松心情,同朋友食下串烧饮杯野倾吓偈。系门口睇餐单就知有好多唔同种类野食🦑海鲜烧圣子皇、扇贝、原只鲜鱿鱼圣子皇同扇贝都好鲜甜😍又唔会有沙,啖啖肉👏🏻扇贝上既粉丝吸哂扇贝既鲜味😋鱿鱼肉质爽口弹牙,大大只🥟肉类鸡皮饺子:鸡皮烟靭爽口,够哂特别明太子鸡翼:啖啖肉再加辣味明太子好惹味牛舌:厚切牛舌,烟韧有咬口劲辣鱼片头:辣得香口,鱼片头肉质弹性结实🍆蔬菜焗金菇包、烧茄子、韭菜佢哋既蒜蓉都够哂香😋蔬菜都好新鲜,韭菜一条条穿上,烧得仲有脆口👏🏻样样都好吸汁,唔会觉得干🍞甜品棉花糖多士(士多啤梨味)食左咁多较重口味既食物,再配上呢个甜甜既棉花糖🤩棉花糖表皮烧得少少脆,内里软绵绵。多士够脆口,餐厅依家星期一至日都有做紧不同优惠,日日都不同😉居酒屋真系好岩大家放工后轻松谈心既好地方,店员都好友善

🦑海鲜
烧圣子皇、扇贝、原只鲜鱿鱼

🥟肉类
鸡皮饺子:鸡皮烟靭爽口,够哂特别
明太子鸡翼:啖啖肉再加辣味明太子好惹味
牛舌:厚切牛舌,烟韧有咬口
劲辣鱼片头:辣得香口,鱼片头肉质弹性结实

🍆蔬菜
焗金菇包、烧茄子、韭菜

🍞甜品
棉花糖多士(士多啤梨味)

2024-04-11
  • 烧蒜蓉茄子