2023-12-18
呢间铺头主要都系做外卖生意,铺头只有少量户外坐位,但户外位置感觉都好chill好舒服。😻三眼仔餐肉炒一丁一个超级邪恶既炒公仔面,有三只鸡蛋,鸡蛋每只都系煎得好靓既太阳蛋,蛋黄一笃穿嚼蛋香味就渗晒出黎,加埋煎香既餐肉去捞公仔面,味道香浓,好正!😽芫荽厚切餐肉炒蛋三文治芫荽厚切餐肉炒蛋三文治,嚟讲喺一个再平凡唔过嘅早餐都咁有型格😎。先讲讲吓 那个批皮,外皮焗得香脆,口感丰富,令人妙不可言🤩。咬一口,辣香嘅芫荽气味,再配埋咸香浓厚嘅餐肉,加上滑蛋嘅绵滑,直头就系一个完美嘅味蕾组合😋。唔使太多配料,就已经够味,够诱人。份量够,真系早餐摆住食真系开心到极点😁。食得落肚都唔会觉得太重口。芫荽厚切餐肉炒蛋三文治,真系我心目中嘅No.1早餐👍!食咗佢,个人精神百倍,当真系一份充满正能量嘅美食🌞。饮品就冻热饮都好好饮,Cappuccino热辣辣,咖啡味浓,荔枝梳打又够冻又香甜,解渴首选。
一个超级邪恶既炒公仔面,有三只鸡蛋,鸡蛋每只都系煎得好靓既太阳蛋,蛋黄一笃穿嚼蛋香味就渗晒出黎,加埋煎香既餐肉去捞公仔面,味道香浓,好正! 😽芫荽厚切餐肉炒蛋三文治
芫荽厚切餐肉炒蛋三文治,嚟讲喺一个再平凡唔过嘅早餐都咁有型格😎。先讲讲吓 那个批皮,外皮焗得香脆,口感丰富,令人妙不可言🤩。咬一口,辣香嘅芫荽气味,再配埋咸香浓厚嘅餐肉,加上滑蛋嘅绵滑,直头就系一个完美嘅味蕾组合😋。唔使太多配料,就已经够味,够诱人。份量够,真系早餐摆住食真系开心到极点😁。食得落肚都唔会觉得太重口。芫荽厚切餐肉炒蛋三文治,真系我心目中嘅No.1早餐👍!食咗佢,个人精神百倍,当真系一份充满正能量嘅美食🌞。 饮品就冻热饮都好好饮,Cappuccino热辣辣,咖啡味浓,荔枝梳打又够冻又香甜,解渴首选。