2021-04-24 21 浏览
去Cafe Fabulous食下午茶。凡下午茶时段惠顾正价饮品一杯,可以优惠价选购一款小食。共嗌了三款小食及两款饮品。瑞士鸡翼即叫即制,上枱时重冒烟。鸡翼 Juicy肉嫩,瑞士汁甜。日式饺子🥟皮又薄又脆。司华力肠份量好多,皮脆,点d茄汁食已经好好食啦。呢度饮品款式选择超多!有成半份餐牌都系饮品!唔会成日饮嚟饮去都系柠茶🙈,实有款啱你口味。曲奇草莓朱古力净系卖相已经谋杀晒不少菲林。用一支竹签串起三粒Mini Oreo🍪,好似串烧🍡咁,好得意~Oreo上有d草莓酱,食落酸酸甜甜。饮品上除左有三粒完整嘅Oreo重有Oreo碎。又有得食又有得饮,正!😋我好钟意饮花茶,见呢间cafe有花茶就毫不犹疑嗌左水仙玫瑰花茶。既有玫瑰花香又有茶香。另附一小樽蜜糖,边饮边倒点蜜糖落茶入面,微涩嘅茶加上微甜嘅蜜糖,饮完好舒服~🥰呢间Cafe坐位以沙发为主,坐得好舒适~同朋友喺度边食边吹水,chill下,Cafe Fabulous系唔错嘅选择~👍🏻

共嗌了三款小食及两款饮品。

日式饺子🥟皮又薄又脆。

司华力肠份量好多,皮脆,点d茄汁食已经好好食啦。

曲奇草莓朱古力
净系卖相已经谋杀晒不少菲林。