2021-01-18 655 浏览
葵广实在有太~~~多野食!对于唔系成日去葵广既小弟黎讲真系眼花撩乱😂所以事前都开左openrice黎睇~见到呢间食麻辣烫既几吸引,呢几日天气咁冻食d辣野就啱哂喇~重点系唔贵😂😂所以好快就决定左食呢间😋不过可能佢搬左,openrice上面个地址唔啱既~依家位置系2/F😆咁多𩠌拣真系要花d时候谂食咩😂今次小弟就拣左麻辣烫:麻辣鱼蛋、生根、豆卜、午餐肉同埋组薯粉😋虽然佢系叫麻辣烫,但系汤底就唔算有麻既感觉同埋有d偏咸,不过食完都无话好口渴👍🏻每款𩠌大概有4件~份量都算多!生根同豆卜索哂d汤好正😍😍麻辣鱼蛋系用陈皮鱼蛋🤩不过因为本身汤底系辣所以食唔出佢个麻辣味😆红薯粉食呢麻辣烫就最啱喇😍d红薯粉好滑~好想快d再试埋其他𩠌😂$30唔使食到一餐咁丰富又够饱既,ok啦👍🏻👍🏻

外卖自取
  • 麻辣烫