2018-06-24 1008 浏览
星期六,森仔都要反工😭😭😭果日仲要落好大雨,令我lunch time都唔多想出去食。所以,我地就叫左外卖!而公司附近好多餐厅都因为大雨而唔送,或者要等成一个钟。因此最后只好会叫最近餐厅-四宝茶餐厅既外卖自取。一去到,外卖已经准备好。同埋,佢既职员亦几风趣幽默同有礼貌,赞!讲反食物质素。餐厅的款式不算好多。所以我地都选左d热卖推介,包括叉烧炒滑蛋饭和香葱猪扒蛋火腿饭!叉烧炒滑蛋饭:e个滑蛋炒得好出色,好滑,好好食!而佢既叉烧亦用左d半肥叉烧,食落口不会再硬,反之满有口感!令到森仔我食唔停口,真系好好味。香葱猪扒蛋火腿饭:e个香葱猪扒亦都好好食,香葱味好浓,但唔系咸果种,系香同捞落饭到好夹。猪扒亦系厚切的,咬落有口感外,猪味道亦好浓,没有外间用好多松肉粉的味同口感。而蛋剪到有流心,食落真系好鬼正!100分!价钱方面,e2个都系48蚊,好抵食。而冷热饮亦系同价👍🏼👍🏼👍🏼正😆😆😆,份量都算够,而性价比都几高下!
星期六,森仔都要反工😭😭😭
果日仲要落好大雨,令我lunch time都唔多想出去食。
所以,我地就叫左外卖!
一去到,外卖已经准备好。
同埋,佢既职员亦几风趣幽默同有礼貌,赞!

讲反食物质素。
餐厅的款式不算好多。

叉烧炒滑蛋饭

香葱猪扒蛋火腿饭