2006-10-06 8 浏览
F.2/3 放学后间中会黎呢度…已经系十年前o既事o个时最钟意食佢d薯条, 劲大条劲好咬劲好味谂起都drool一个带俾我好多回忆o既地方, 所以我suggested来.年几前都同家姐黎过食lunch, o个阵时都系好好味, 又好抵食, set lunch $30-50, 饱到你死今次黎食dinner, set dinner 选择都几多, $50-80. 以前呢度夜晚好黑, 宜家改善左!我叫左烟三文鱼鲍片salad, 三文鱼唔新鲜, 但鲍片好味. salad 都ok.罗宋汤唔得呀! 好稀!! 以前唔系咁架...我个fd话白汤ok. 个garlic bread 唔够重garlic味.想饮热o野, 叫热奶茶, 但忘记了西式奶茶系要自己沟, 饮左两啖已经顶唔顺.我个fd个龙利柳几好食呀, 好似系银雪鱼. 其实我觉得其他set dinner 会唔错, 早知食waiter介绍o个d啦.
F.2/3 放学后间中会黎呢度…已经系十年前o既事
o个时最钟意食佢d薯条, 劲大条劲好咬劲好味
谂起都drool

一个带俾我好多回忆o既地方, 所以我suggested来.