2010-12-30 3 浏览
由于是日晚餐把几火,食唔饱,睇完话剧之后肚仔饿,决定要去食甜品,今晚走到嚟大坑试下呢间新店。一入门,所见是以白色为主的清雅装修,感觉很舒服。洗手间宽阔又干净,先给一赞由于我是朱古力怪,打中了朱古力蜜糖盒子的主意,店主多番提醒这个盒子有厚厚的面包,可以3-4人SHARE食,怕我哋两个人食唔晒,唔建议我哋叫。这种亲切的态度令我更添温暖,想必是小店的特色,情愿做少钱啲生意,都唔想你食唔晒走,再赞由于我真的很肚饿,加上我坚持,还是叫了这个朱古力蜜糖盒子($78)。一上枱,真的被吸引住,两个雪糕球和大量朱古力浆,合我心水朱古力和雪糕伴著面包吃,不会觉得寡,面包皮焗得脆脆,好好味,三赞最后我食了2/3,男友食了1/3,满足地离开~~

朱古力蜜糖盒子

一上枱,真的被吸引住,两个雪糕球和大量朱古力浆,合我心水

最后我食了2/3,男友食了1/3,满足地离开~~
2010-12-25
$39 (宵夜)
朱古力蜜糖盒子