2023-04-05 462 浏览
呢间韩烧大大话话都食左好几年,食物同价钱质素不嬲都有保证,今次因为方便亲戚,所以拣左沙田呢间分店,我都系第一次黎。但因工作关系迟到了,亲戚们已晚膳中。不嬲假期前后大部份餐厅都有时间限制,确认预约时侍应都说,因应入座率情况而定,最多1. 5hrs。当日约8成入座率,过左时限,佢冇赶之余,仲服务非常好。食开都知芝士粟米及泡菜蛋都系免费,通常要叫先帮你加,侍应们一见食完,便主动上前查问需要添加与否,我只坐低约20mins, 更主动要求提出更换烧烤板2次,那刻我食住骨-笑了。。。侍应问我为何这么好笑,我说:好耐未去过一间餐厅系有咁嘅服务,唔赶你走,仲咁好服务,佢话:希望大家黎食野都系开心。好耐未试过喺香港食饭有呢个感受,食物当然重要,但能够可以享受每一餐唔系必然,所以真心推介呢间分店。