2023-04-22
要星期六日系荔枝角揾食,都唔系好容易,因为大部份餐厅都只系做周中返工人士生意,周末都唔开。不过今次经到呢间工厦地铺,见有开就试下!唔单止连星期六都有lunch set ,套餐以外的Menu选择唔少。见佢style都系接近西式或者冰室,啱晒香港人口味。唔好以为星期六就会Hea 啲,上菜速度系同周中翻工节奏一样极速!我同朋友拣左:👍🏼 蒜蓉汁双倍薄西冷牛扒配螺丝粉俾佢嘅双倍吸引咗,二话不说就点呢一个。果然一上菜系超大块!牛扒两面都煎过下,脆脆地,更加香。螺丝粉份量超多,就算系男士都够哂饱!👍🏼 黑椒汁德国蜜糖猪手配饭非常有惊喜!唔单止size 大过我拳头,而且猪手表皮脆脆地,又唔会太多肥膏,又无猪骚味。赞!我哋仲叫咗两杯特色咖啡试吓。推荐意式芝士饼咖啡,好香好滑,而榛子咖啡偏甜,就算平时冇饮开咖啡,都容易入口!呢到性价比高,人手够,上菜速度快,绝对会返嚟再食!
👍🏼 蒜蓉汁双倍薄西冷牛扒配螺丝粉
👍🏼 黑椒汁德国蜜糖猪手配饭
呢到性价比高,人手够,上菜速度快,绝对会返嚟再食!