餐厅: The Flame Bar & Restaurant
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2024-06-04 131 浏览
今日去咗观塘apm行街 夜晚去咗隔离嘅亚太中心度食晚饭 呢间西餐厅Weekend有Special Offer 澳洲肉眼扒10安士买一送一 另外可以加钱有埋汤沙律甜品等等今日嘅例汤系西兰花忌廉汤 忌廉汤就饮得多 西兰花味嘅忌廉汤就真系第一次试 个味道都几特别 凯撒沙律 有芝士碎 烟肉 脆面包粒 配搭住爽脆嘅沙律菜 至于主菜澳洲肉眼扒 我哋叫咗五成熟 肉质都唔错 咬落仲有肉汁 生熟程度控制得宜 伴碟仲有啲芦笋红萝卜仔蕃茄仔粟米仔等等 不过呢个餐就冇跟薯条 但其实食完10安士已经好饱 所以都可能系其中一个原因点解呢个餐冇跟埋淀粉例如薯条或者薯蓉另外我哋叫咗两杯Cocktail 一杯系Strawberry Smoothie 另一杯系Sparkling Blue Hawaiian 两杯都好Colorful超吸睛 甜甜地又带有D酒 令呢餐气氛更加美好最后叫埋甜品 系Tiramisu蛋糕 为呢餐完美作结

凯撒沙律 有芝士碎 烟肉 脆面包粒 配搭住爽脆嘅沙律菜

最后叫埋甜品 系Tiramisu蛋糕 为呢餐完美作结