2023-07-14 42 浏览
哗!我最近去咗一间土瓜环嘅餐厅,啊,真系食到嘴开心到心都开!佢哋啲菜式真系好有心思,令我感到非常惊喜。第一道菜就系椰菜花西兰花薯仔沙律配自家制咸蛋黄酱。你谂下啵,椰菜花、西兰花、薯仔,三款食材搭配一齐,原来可以咁好食呢!而且佢哋仲自家制咗咸蛋黄酱,真系好有心机呀!其次,我试咗佢哋嘅油封法国鸭腿胖自家制芝士薯蓉及蜜糖红菜头。咁多嘅味道一齐,系咪会好复杂呢?但系,呢道菜真系好平衡,鸭肉嫩滑,芝士薯蓉香浓,蜜糖红菜头又甜又脆,配合得恰到好处。最后,我品尝咗佢哋嘅三文鱼子鲜鱿鱼海胆汁墨鱼意大利粉。一听落就已经好丰富,试咗之后就更加惊叹!鲜味十足嘅三文鱼子,加上嫩滑嘅鲜鱿鱼同海胆汁墨鱼意大利粉,啊,真系太好食啦!OMG 5C总括而言,我真系好钟意 呢间餐厅啊!佢哋嘅菜式好有心思,令我食得好开心,又系一个好好嘅用餐体验。不得不提佢地靓靓装条,有一条长走廊令你彷如置身系万花筒之中!一定要去打卡呀!如果你想食好嘢,我真系好推介你去试下佢哋啊!

OMG 5C

如果你想食好嘢,我真系好推介你去试下佢哋啊!